Grappen en grollen

Grappen en grollen

Het hebben van surfen was vroeger enorm leuk. Zo zat je met je vrienden in de schoolpauze te grappen en grollen over het verdedigen van je dorp. Tegenwoordig wordt dat niet meer fysiek gedaan. Het gaan nu namelijk allemaal online via de telefoon. Ook hebben de smurfen een eigen bioscoopfilm wat leuk is om te zien. Die film is alleen al een tijd niet meer terug te zien in de bioscoop. Daarom zou je hem op andere zender moeten terug zoeken. Ook is het een serie geweest van de smurfen, zijn ze begonnen met stripboeken en hebben ze wat liedjes uitgebracht die terug te vinden zijn in de film. Maar wie zijn de smurfen nu eigenlijk? De smurfen zijn eigenlijk een soort van kleine blauwe kaboutertjes die een witte hoed dragen. Misschien gaat er nu een belletje rinkelen? Je hebt naast de klassieke blauwe smurf wat veel mensen kennen, maar naast die smurf heb je ook veel andere surfen met de tijd gekregen. Denk hierbij aan de grote smurf. Hij is niet echt veel groter dan de gemiddelde smurf, maar hij is oude wijzen smurf die de stad beheerst. Hij moet ervoor zorgen dat de stad waar ze inwonen goed beschermd blijven tegen de grote vijand. Ook heb je veel andere soorten smurfen die je kan herkennen al lijken ze wel veel op elkaar.

Verschillende soorten smurfen

Sommige van die smurfen onderscheiden zich door het een en ander. Denk hierbij aan dat er eentje tussen zit die elke dag sport en dus erg sterk is tegenover een andere smurf. Je hebt ook nog de vrouwelijke smurf waar iedere smurf verliefd op wordt zodra je haar ziet. Ook heb je een koksmurf. Ook staan smurfen bekend van de leuke en schattige huisjes waar ze in wonen.

Ook worden er musicals over de hele wereld gehouden wat betreft de smurfen. Een musical is dan ook een goed idee vinden mensen veel zijn er ook in geïnteresseerd en willen graag bij de musical zijn. Verder hebben de smurfen ook nog een eigen 3D serie te pakken. Smurfen zijn ook een van de meeste succesvolle cartoons die er zijn. Dat komt omdat zij al lang mee gaan. De meeste zijn gaan namelijk al na een paar jaar weg. Mensen vinden het niet zo leuk en klikken er vaak al snel op af. Daarom is het de taak van de makers om het te gaan innoveren en er een nieuwe moderne twist aan te geven.

MEER TE WETEN KOMEN